19 maj 2012

Mina flaskor


Brunt är fint!

Nu har de fått komma upp från golvet, mina fina flaskor, så de inte står i vägen för någon flyttkartong. Snart ska de packas också, men vi försöker trots oredan hålla entrévåningen någorlunda intakt så länge det går.
Flaskorna står på det vägghängda skåpet som vi ska lämna kvar till de nya ägarna av lägenheten.
Om vi tog bort dem skulle väggen likna en schweizerost. Jag har också målat vitt runt skåpen ett antal gånger och det skulle nog synas.

Kanske gör jag en likadan skåpvägg i nya huset eller så gör jag någon helt annan variant av förvaring för glasen, spriten, vaserna, vinet och linnet!

Idag har vi packat, sorterat, städat, tittat ut på det vackra vädret, tagit en kvällspromenad och ätit middag på en av de lokala krogarna. Skulle tro att morgondagen kommer att ha ungefär samma innehåll. Kanske inte krogbesök, då!


Kramar till er alla!
5 kommentarer:

 1. Härligt med promenad och äta ute så det inte bara blir ett liv i flyttkartong! Fast kan tänka mig att det känns så just nu iallafall.
  Jag har två sånna där bruna flaskor som jag inte riktigt vet vart jag ska ha. Så dom bara står i matkällaren.. Men allt kan man ju inte ha framme heller..
  Ha en mysig kväll, kraam

  SvaraRadera
 2. Jag hade egentligen tänkt skicka sticklingar av Lemon Kiss till dig men sen kom jag på att det kanske inte är så välkommet mitt i flyttkarusellen. Eller? Jag har satt dem i vatten så länge. Vill du ha dem nu eller ska jag vänta till ni har kommit på plats i det nya?

  Hoppas du har en bra kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det låter som en härlig dag, kan tänka mig att det är skönt att vara på G!

  kram

  SvaraRadera
 4. Det verkar ha hänt mycket i ditt liv på sistone - grattis till det nya hemmet! Jag har inte hunnit med så mycket bloggbesök under den senaste tiden så jag får börja läsa lite bakåt i tiden vad det är som skett här hos dig...

  Ha en fin helg!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 5. Jag sänder en hel bunt packning och flyttningsenergi till dig! Det är ju ett sånt jobb att flytta!
  Ha en underbar packningssöndag :-)
  Kram Hélena

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...