29 maj 2012

Planer

I-phone bild

(När jag inte längre har egen trädgård och ett extremt rörigt hem som inte kan fotograferas kommer I-phonen fram då och då  när jag är ute. Jag vill ju ha bilder till mina inlägg!)

Jag får en del frågor om våra flyttplaner och såhär är det:

På fredag den 1 juni får vi tillträde till radhuset. Jag kommer vara där under helgen (och onsdagen) för att måla undervåningen, egentligen bara fräscha upp de redan vita väggarna och måla en köksvägg svart. Under helgen och veckan kommer även en målare vara där och måla sovrummen samt lägga nya golv där.
Lördag den 9 flyttar vi in!
Och sen börjar det roliga...

Vi har ännu inte sålt kollo, enligt mäklaren beror det mest på att de som visat intresse har problem med finansieringen. Hoppas det löser sig snart för fredag den 8 kommer det att tömmas på möbler och jag tror att ett tomt hus är svårare att sälja än ett som är möblerat.

Så, nu vet ni!


6 kommentarer:

 1. Hej!
  Det låter som vi har det ungefär likadant, visserligen har jag en trädgård, men i huset är det rörigt. Jag längtar verkligen till den dagen då jag kan börja inreda.
  Lycka till med målningen och flytten. Visst är det en härlig känsla att få rensa bort allt gammalt och sedan få inreda något nytt.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Jag kollade just ditt sovrumsgolv, skitsnyggt!

  kramkram

  SvaraRadera
 3. Tack för uppdateringen. Jag tänker på er i flyttkaoset. Spännande veckor framför er och så härligt att ni kommer dit nu innan sommaren gått för långt.

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Tiden kommer att rusa fram tills det är dags för flyttlasset att gå. Hoppas så att ni får kollo sålt. Håller alla tummar och tår. Sen ser jag galet fram emot alla bilder från ert nya hus.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Oj, vad mycket det är som ska fixas i flytttider...
  Funderar på attt köpa en Iphone bara för att de tar så himla fina bilder, jag har tappat sugen påatt ha med mig min stora kamera, det blir så krävande liksom. Och man missar att "vara i nuet" när den är med.

  Ha det gott, andas lugnt, krmakram H.

  SvaraRadera
 6. Så spännande tider det är för dig nu. Jag håller tummarna för att det säljs så fort som möjligt, såklart! Lycka till med flytten!

  Jag önskar dig en härlig onsdag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...