1 maj 2012

The Rosegarden
Oj, så mycket bilder jag har från London! Jag har försökt kategorisera dem och dessa går under kategorin Hyde Park rosor.
Bilderna är verkligen inte av bästa kvalitén, de är tagna med kompaktkameran och i solljus ser man knappt vad man fotar, men jag hoppas det går att utläsa hur underbar jag tycker denna storstad är!

Vi bodde alldeles intill Hyde Park och promenerade i den ett antal gånger. På Agnes födelsedag, igår, var det helt underbart väder och vi spenderade flera timmar där.
Parken har ett antal olika trädgårdar och The Rosegarden är en av dem. Det är inte så många rosor som blommar än, men redan nu var det lätt att föreställa sig hur den kan se ut och dofta.
Nästa år åker vi i mitten av maj!


5 kommentarer:

 1. Ja, de har underbara trädgårdar och parker i England. Jag har bara varit i London en gång men hoppas att komma dit igen om inte alltför lång tid:-)

  Kram/Emma

  SvaraRadera
 2. Galet vackert! Ska ju dit i slutet av juni, längtar.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Helt underbart, tänk att du gått där och filosoferat!
  Nä du, blommorna är levererade till dörren av syrran. De växer så länge de kan och sedan blir det nya..

  kramen

  SvaraRadera
 4. Jaha, hemma igen alltså. I Hyde Park har jag varit men jag vara bara 15 då så jag minns tyvärr inte så mycket. Fina bilder!

  Kramar!

  SvaraRadera
 5. Otroligt vackert! Vi har varit i London bara för en månad sedan och jag redan längtar dit igen. Underbar vacker stad! Ser fram emot andra bilder därifrån.
  Kram kram
  Nelya

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...