27 maj 2012

Shopping med 14-åring!


Knallblåa pumps med 11 cm. klack!


Då får hon, som nyss var ett litet barn, något glitter i ögonen vid åsynen av dessa skor. Hon tar dem på och blir väldigt mycket längre än sin mamma som känner sig liten och på samma gång gammal, men som så väl minns hur det var att nästan bli "kär" i ett par skor.

Det kan jag inte ta ifrån henne!


8 kommentarer:

 1. OMG!! Jag förstår hennes kärlek :D Jag såg nog likadan ut när jag hittade mina svarta med skyhög klack som också gjorde mej längre än mamma.. Det där växer man nog aldrig ifrån, sin kärlek till skor :D

  Skitsnygga var dessa blå!!

  SvaraRadera
 2. Härliga skor och härligt när man kan glädja någon så ;)
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Dottern tittade på samma modell men annan färg här om dagen. Hon kan dock inte alls gå på klackar och absolut inte den höjden så skorna blev inte köpta.

  De blir stora de små liven. Sonen är så stolt över att han är längre än jag är. Dottern är inte längre men fyller 18 om 1,5 vecka. Jisses!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara skor, helt ljuvliga! Bra tänkt tycker jag, förälskelser ska man inte leka med :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 5. Hurra för en bra mamma som låter sin dotter växa upp och testa sig fram till sin kvinnlighet:)

  SvaraRadera
 6. Åh, vad fina och vad härligt med en mamma som minns sin egen tonårstid och betydelsen av de där häftiga förälskelserna. Du är en så fin mamma Lena!

  Och visst är det roligt att vara på shoppingrunda med tonåring? Jag har ju två tonåringar att shoppa med och jag förstår din känsla, för emellanåt känner man sig lite gammal. Men det är ju precis som det ska vara. Men till sinnet lever tonåringen lika starkt inom oss Lena. ;)

  Ta hand om dig du fina!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. När jag var i tidiga tonåren ställde jag alltid mina nya skor brevid sängen. Det var dem jag såg först när jag vaknade..vilka minnen!

  kram o ha en bra måndagsstart

  SvaraRadera
 8. Haha... Kom ihåg när jag i 9.an var på skolresa i London. Jag hittade ett per cerice pumps med hög klack. Det var kärlek vid första ögonkastet. De fick följa med hem och stolt hade jag dem på skolavslutningen =)
  Din dotters skor var jättefina.
  Kram!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...