18 juni 2012

På väg....

...mot ett trivsamt hem!

Idag har det varit full fart; i morse kom Ikealeveransen, flyttfirman var här och hämtade 116 flyttkartonger och vi har haft en persiennman här som mätte upp Agnes fönster.

Jag har fortsatt montera skåp, de på bilden, som ersätter vitrinskåpen, ska sättas ihop och få vita högblanka dörrar och därefter fyllas med glas, vaser och annat fint. Men det gör jag i morgon!

Ikväll ska vi åka till kollomäklaren som äntligen hittat en köpare. Så var det ur världen!

Ni vet väl att jag tittar in till er varje dag, har bara varit så otroligt dålig på att kommentera!Ska försöka ta mej tid till det ikväll!
4 kommentarer:

 1. Ingen stress och ingen press ni har ju ett helt hem att få ihop. Grattis till köparen, skönt att inte behöva tänka på det.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Men snyggt!! Idén har jag sett bilder på här hos dig tidigare, fast det här kommer bli snyggare!
  Kommentarer ja. Ja, jag hinner inte med alla som jag så gärna skulle vilja skriva hos varje dag.
  Just nu känner jag att bloggen får vila. Det tar ju sin lilla tid att sitta å knappa, och då ryker all tid jag har till det jag ska hinna med. Komma hem från jobbet vid 19 är ingen hit just nu.
  Så spännande att se allt ni fixar och donar med.
  Nu ska jag ta å gå ut å skruva rast en planka över ytterdörren. Vi har noll Brokvist nu, å tror du jag glömde bort mig i morse??:-) Höll på att skicka ut barnen med ett kliv ut i luften. Härligt med renovering med 1000 provisoriska lösningar NOT!
  Men skruva på nu! Hejaheja:-)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så nu är flytten verkligen på G, spännande och grattis *cyber-inflyttnings-blomma* :) och gott att ni kanske får till försäljning av lotten.

  Jo du, bloggtid är det svårt med, man vill ju så mycket den här årstiden, och du som flyttar, är förlåten :) Ha det nu så bra i nya huset, kram

  SvaraRadera
 4. När den har blommat ut låter du den stå kvar tills den fd blomman har torkat och blivit torr. Innuti dessa "grejor" som är kvar efter blomningen, hittar du frön. Mina frösår sig själv i rabatten, men i år vill jag samla olika sorter och fröså. Den sort du har heter Barlow (Rose). Jag har en liknande som jag visade i ett tidigare inlägg som heter Nora Barlow. Lite släkt liksom ;-). Visste inte att det fanns så många olika sorters Akleja. Nu vet jag!
  Kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...