15 juni 2012

Semester!


Akleja

I alla fall för en vecka, sedan arbetar jag en vecka och därefter börjar min låååånga ledighet! Men jag är otroligt nöjd med att jag har den här veckan!

Igår kväll röjde jag riktig ordentligt och trots att vi definitivt inte är klara på långa vägar börjar detta kännas som ett hem nu. Jag ska fortsätta bringa ordning inne nästa vecka och jag hoppas kunna börja ta mej an trädgården.
Bland annat ska jag befria aklejan från maskrosen som slagit rot i krukan. De förra ägarna lämnade kvar ett antal stora krukor som hör till huset och det enda som inte är ogräs i dem är den här otroligt söta aklejan. Akleja som blivit en ny favoritväxt. Förra året hade jag plötsligt den blåsvarta aklejan, som jag visat här,, i en av rabatterna på kollo och då visste jag inte ens vad det var!

Nu ska jag ta med en kopp kaffe och sätta mej i den soliga atriumgården.

Ha en fin fredag!

4 kommentarer:

 1. Det känns som att du kan behöva en veckas semester nu, för att landa i det nya. Hoppas du har det bra där på er atriumgård nu med en kopp eller ett glas kanske.

  Här lagas just nu fläskfilégryta på muurikkan och till det blir det ugnsstekt potatis och lite vin.

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Så skönt att ni börjar komma i ordning. Nu är det bara det roliga kvar! Bra med semester nu!

  Ha en skön kväll!
  Agneta

  SvaraRadera
 3. Men så lika vi är! Jag har också precis upptäckt akleja och har hittat en i min rabatt. Hur den kom dit har jag inte en aning om :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Jäääättefint med akleja!!! En vacker växt tycker jag! Härligt att börja få lite ordning:))) Kan tro att du behöver semester just nu:)

  Stööööööööööörsta kaaaaaaaaamen aka

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...