13 september 2012

Betong

Ett alster från förra året

Nej, jag har inte gjutit en enda sak denna sommar och det är lite tråkigt. Särskilt som jag har ett perfekt arbetsbord för det ute på atriumgården. Jag får ta tag i det nästa år.

Idag har det varit ett riktigt härligt höstväder, klar, hög luft och sol.
Och det får mej att fundera på hur mycket jag ska höststäda mitt gröna; plocka in alla tomater och luktärtor, tömma krukorna, gräva upp bukettapeln, köpa pioner (om det finns några fina kvar) och sätta igång med planerna jag har för mina rabatter.

I söndags fick jag en hortensia av min mamma och den liksom den japanska azalean vill gärna växa i surjord. Kanske ska min hullerombullerrabatt bli en surjordsrabatt med hortensian jag hittade i ett busksnår vid förrådet, den nya och azalean? Och går det då att ha kvar daggkåpa och kärleksört i samma rabatt om jag sätter dem i ena kanten?
 Äsch...en bild får illustrera mina idéer för gavel:

Plötsligt går det inte att ladda upp bilder på bloggen mer, Blogger säger att jag har använt allt lagringsutrymme på Picasa, men att jag kan KÖPA mer utrymme! Vad gör jag? Någon som råkat ut för samma sak. Har försökt komma i kontakt med Blogger hjälpcenter men det går naturligtvis inte!
Jag har skrivit ett annat, nytt inlägg om detta, men när jag tittar på bloggen så ligger det inlägget på en egen sida. Mina andra, gamla inlägg finns inte där. Klickar jag på att komma till startsida, kommer jag tillbaka till samma, där finns alltså inga andra inlägg. Jag hittar bloggen om jag då klickar på uppdatera.
Jag vet inte vad ni ser.

Nu undrar jag om detta kommer att publiceras?!Lena

2 kommentarer:

 1. Jag ser detta och ett som hete vad har hänt. Jag har köpt utrymme och det funkade bra. Har gjort det två gånger nu, en gång per år. Kostar inte många tior och allt verkade seriöst. Inget konto tömt!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, det har hänt mig. Jag köpte och det gick galant...kostade bara ett par dollar.
  Blogger strular för mig också, det är inget vidare!

  kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...