13 september 2012

Funkar det nu?

Här är mina trädgårdsidéer som jag försökte visa i förra inlägget

Av Camilla med bloggen Hantverkaregatan fick jag rådet att ta bort bilder från Picasa, vilket jag gjort och tänk om det var så lätt! (Tur att jag kunde ställa frågan på Instagram!)
Jag vet ju inte eftersom detta inlägg inte är publicerat än, men det visar sig väl!

När jag skulle göra bilden öppnade jag mitt minneskort i Picasa, vilket jag nästan aldrig gör numera, eftersom jag ville lägga till text på bilden. Picasa importerade alla bilder på kortet och det var efter det som jag inte längre kunde lägga till bild.
Som sagt, hoppas jag har räddat situationen nu.

Fem dagar hann jag jobba innan jag blev sjuk igen! Satt på föräldramöte i dotterns skola i går kväll och  plötsligt sprutade det tårar ut ena ögat, näsan smackade igen och jag fick grymt ont i halsen. Jag kunde inte stanna kvar, utan åkte hem och blev sittande i soffan hela kvällen febrig och utan någon kraft!
Idag har jag bokat tid hos en specialist till i morgon och jag tänker inte ge mej förrän de kollat igenom hela mej. Så här vill jag inte ha det!


4 kommentarer:

 1. Inlägget är ok, hur/var tar man bort bilderna i picasa? Vet att jag sett det någonstans men kommer inte ihåg var, ligger de som kopior där tror du? Jag har ju alla mina i en speciell fil också..

  kram

  SvaraRadera
 2. Fy för att bli sjuk igen! Bra att du står på dig och tar reda på hur hela kroppen mår. Märkligt med förra inlägget! Jag har Picasa på min dator och kan ladda ner så mycket jag vill, så mycket som hårddisken klarar... Tror det blir snyggt med din plan!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. Men va trist att du har kommit in i en sådan tråkig sjukdomskarusell. Hoppas du får bra hjälp.
  Så spännande det ser ut på bilden! Har inte förstått att ni har så pass mycket yta till ert förfogande.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Du tänker väl inte vara sjuk över helgen!!?
  Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...