17 oktober 2012

ÖverlevareHade planerat att ta ner luktärten i helgen som just varit, men det går ju inte när de blommar så fint, eller hur?

Ja, energin höll i sig i går. Jag slet ganska länge med mina stämplar och har en sentens som jag vill få ner på papper, men stämplarna bråkar med mej. På några av bokstäverna blir det en avtryck runt själva bokstaven och bokstaven O är ojämn. Undrar om Granit tar tillbaka dem fast jag inte har kvittot kvar?

Jag fållade den svarta linneduken OCH la upp ett par byxor som legat ett tag. Jag tillhör den kortbenta skaran som ytterst sällan hittar byxor i rätt längd och eftersom det är sååå tråkigt att lägga upp dem blir de ofta liggande, ganska länge innan jag tar itu med dem.

Efter en regnig morgon ser det ut att kunna bli sol idag och det gillas.

Ha det fint, du fina!
3 kommentarer:

 1. Vilka fina luktärtor! Jag lyckades inte alls med mina i år. Fick kanske tre blommar totalt av en mörklila sort och resten kom inte ens upp. Annars brukar det gå bättre, så jag får väl hoppas på bättre lycka nästa år.

  Visst får man alltid en rand runt bokstäverna med Granits bokstavsstämplar?! Dottern fick dem i adventskalendern förra året och vi har också märkt att det är jättesvårt att försöka stämpla utan randen.

  Förresten, jag orkade aldrig kommentera då men jag gillade din idé att sätta små figurer på de tjocka svarta tavelramarna. Vi har en tavelvägg med precis likadana ramar i köket, så jag var tvungen att sno din idé såklart, så nu har där flyttat in en liten smurf bland ramarna. Det är ingen i familjen som har sett smurfen än. Får se hur lång tid det tar... ;-)

  Ha en riktigt trevlig höstdag! :-)
  Kerstin

  SvaraRadera
 2. Hej! tycker att ramen runt bokstaven kan vara fint ibland, fast tror att du behöver ha hårt underlag och inte trycka för hårt. Lycka till;)

  SvaraRadera
 3. Men vilken energi du har! Sällan jag får så mycket gjort efter jobbet. På jobbet är det mest bara struligt så det tar sin energidos, alltid.
  I kväll har jag i alla fall skrivit matlista och inköpslista och även tränat en liten stund. Nu är det bara soffan som gäller.

  Kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...