8 oktober 2012

Sista?

Den här har bilden har ni sett några varianter av. Är detta den sista denna säsong?

När jag städade på Atriumgården i lördags plockade jag en bukett av det vackraste.
Blombladen är lite "korviga", det var ju nästan minusgrader natten till lördagen och kanske är korvigheten en frostskada helt enkelt.
Luktärtorna får stå kvar i sina lådor till helgen, då ska allt som inte är perennt bort. Det kommer bli tomt...oj, jag skulle satt vårlökar i lådorna...undra om jag hinner nu?

En måndagseftermiddag som denna ägnar jag några minuter till att läsa alla inredningsbloggar jag har listat i min andra blogg. Så fantastiskt fin inspiration de ger, tankarna virvlar runt, hur jag ska kunna omsätta en del av det jag ser? Inser att tid är största hindret och kanske en del ork. Fast om jag hade tid skulle jag nog också ha ork...

Nä, nu är det dags att rota runt i alla pysselmateriallådor och se vilken inspiration jag kan få där!

Ha en fortsatt fin måndag!


4 kommentarer:

 1. Jag har inte fått alla mina lökar så jag hoppas verkligen det inte är försent :-) Förra året satte jag de sista lökarna i slutet av oktober om jag inte minns fel..måste nog kolla..
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Snygga recept och kul idé om att varva kakelplattor när ni gör om.

  Luktärter älskas! Jag har inte tömt något här ännu och inte flyttat in något heller. Gäller att vara på min vakt om det bli kallare.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Sist men inte minst! Luktärtor är så fina!!

  SvaraRadera
 4. Hej Lena!
  Känns som att det nyss var sommar och pang bom blev det höst!
  Härligt med en lite somrigare bild!
  Tack för fina grattishälsningen! Boken Photoshoprecept är skriven av Sanna Lund som är lärare på moderskeppet.se. Den innehåller en massa enkla recept på redigeringar, lättförståeliga sådana. På moderskeppet.se finns fler av hennes recept.
  Ritplattan har jag inte hunnit prova. En väninna använder alltid sin i stället för musen. Den sparar på handlederna och förebygger musarm, men framför allt kan man rita och skriva direkt på bilderna med en penna som medföljer. Pennan underlättar också vid redigering då man kan redigera mer precist. Jag ska prova längre fram förstås, får berätta hur det går då.
  Hoppas din dag blir bra!
  Kram Camilla

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...