21 oktober 2012

Söndag i staden


Idag åkte vi in till Fotografiska i ett försök att bryta tristessen. Jo, jag tycker det är vansinnigt tråkigt med regnrusket vi haft de senaste dagarna och ett besök i staden piggade upp.

Fotografiska har just nu en utställning av Christer Strömholms bilder och jag tycker det är sympatiskt att han inte betitlar bilderna, utan lämnar till betraktaren att göra sina egna tolkningar. Om man nu behöver det.

Efter Fotografiska åkte vi in till city, tog en promenad och skyddade oss från regnet på ett café. Maken och jag skildes åt och jag gick till PUB-huset för att kolla in allt fint på bl.a. House Doctor och R.O.O.M . Nej, jag köpte inget!
(Däremot köpte jag en present till en som läser min blogg på Fotografiska, något jag vet att hon önskar. Nu måste vi se till att vi kan träffas snart!)

Vi sammanstrålade igen utanför Calle Flygare där vi plockade upp teaterdottern.

Nu är det übergrå söndag eftermiddag och maken lagar mat, vi ska äta Flygande Jakob, en riktig favorit här hemma. Gott, snabbt och enkelt att göra!


Hoppas ni haft en skön helg!


4 kommentarer:

 1. Jag måste ta mig dit någon gång!

  kram

  SvaraRadera
 2. Nä, bli inte galen, Lena!
  Jag har bestämt mig för att inte vara så personlig på bloggen men träffas vi någon gång irl ska du få min livs historia, hehe.

  kram igen

  SvaraRadera
 3. Dit vill jag åka när jag kommer till huvudstaden. Det var flera år sedan jag var i Stockholm senast och min kusin säger alltid att jag ska komma dit.
  Här har vi faktiskt haft uppehåll hela helgen så vi har varit ute. Nu ska det bli kallare sägs det.

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Låter som en skön helg! Själv coachade jag hela dan igår och är helt slut innan veckan ens har börjat :-) Men jisses vad roligt det var!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...