7 november 2012

Inspiration


En liten tomte i krukan kanske?

Jag verkar ganska ensam om att satsa allt julpynt först till dagen före julafton, ska jag tänka om i år?
Kanske är det för att hösten varit så grå och regnig i år som lusten till pynt är så stor, om det inte glittrat alls ute behöver det få glittra inne i stället?

Ja, jag vet inte.

De senaste åren har pyntet blivit färre och färre. Förra året satte jag alla (och de är egentligen inte så många) tomtar på en hylla och det var nog det enda pyntet förutom alla ljusfat. Tror till och med att krubban som hängt med sedan jag var barn fick ligga kvar i sin kartong. Nu känns det som om jag vill brassa på med allt igen!

Det är några veckor kvar och det finns tid att ändra sig.

Ikväll är det möte på jobbet och jag kommer hem sent.
Jag läser er i mobilen till och från jobbet, vill inte vara utan era fina, inspirerande inlägg men det blir nog inga kommentarer idag. En annan dag!

Ha det gott!


8 kommentarer:

 1. Vissa dagar är bara läsardagar! Har haft några själv eftersom jobbet har slukat tid. Idag är jag hemma med F som är sjuk.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Lena snälla, kika i din skräppost. Jag lämande en kommentar hos dig igår och den verkar inte nått dig... Iaf inte blivit publ. Såhär har det blivit för mig förut, att mina kommentarer hamnar i er skräppost :(

  Kram, kram.

  SvaraRadera
 3. Tycker detta med traditioner och firande av dem idag är så skönt avslappnat på så sätt att man får göra som man vill. Minns när jag var barn hur mamma slet som ett djur dagen innan julafton för med städning av hela huset med betoning av hela. ALLT skulle fixas. Hon har berättat att hon ibland nästan var uppe hela natten. Sen skulle ju all mat vara hemmagjord och i mängder. Idag kan vi göra hur vi vill...så du kan lugnt ändra dina julvanor:)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 4. Vet du Lena, jag önskar verkligen att vi kommer träffas en dag, live.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Vi julpyntar på lucia, adventstakar åker upp vid första advent och julgran några dagar innan jul eller en vecka innan :D

  SvaraRadera
 6. Det jag tycker om är att fixa till 1:a advent, stjärnor i fönstret,en liten gran i glasburk , utegran ,mycket ljus och ljusslingor,tomtarna kan vänta till dan före julafton
  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 7. Hej hej! Kul att du gillade köket!
  Jag har ingen julinspiration heller, men det brukar komma. Yngste sonen tycker att jag brukar snåla på jultomtarna, han vill ha massor av pynt när det är jul!
  Vi blir borta nästan en månad över jul, så därför känns det ännu mindre lockande att pynta här hemma.
  Ha det bra!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 8. Här längtas det lite till 1:a advent... lite mysigt är det allt!

  Ha det gott!

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...