12 november 2012

Måndag

Rosa denna gång!

I fredags köpte jag säsongens första vita tulpaner och de var precis lika trista som förra säsongens sista; små blommor och ytterst trötta, jag har inte ens kunnat ta en vettig bild av dem.
Och snittblomsberoende som jag är var jag tvungen att köpa ersättare igår. Det fick bli rosa rosor, rosor som jag numera kan få att leva fint hos mej mer än en vecka.
De röda jag köpte inför förra helgen lever vidare i små ljuskoppar, jag har bara själva blomman kvar!

Idag kom jag hem medan det fortfarande var ljust och jag försökte fotografera lite...inget duger och jag funderar över hur många blogginlägg det kan bli den här veckan.

Jag har också fortsatt med mitt lilla pysselprojekt och jag tror det kan bli riktigt bra, hoppas kunna visa er när det är klart!

Ikväll är det Sommarpratarna på TV, det känns riktigt spännande denna gång!6 kommentarer:

 1. Hej Lena!
  Jadu, jag hoppas att du har rätt i att de här veckorna går fort för fy vad trist det är när inte alla är hemma!
  Läste om missödet med din anmälan till fotokursen. Jag har gått kurser men det som givit mig mest är att söka information på nätet och så prenumererar jag på en fototidning. Det har alltid passat mig bäst att lära mig i lugn och ro på egen hand.
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 2. Fin färg på rosorna.
  Idag har jag jobbat 12 timmar. Kom hem bortåt 19.30 och då var det allt annat än ljust. Det blev soffan direkt. Tur man inte jobbar så långa dagar alltid. Inget för mig.

  Pyssel ska jag fundera å sen, efter Rom. Jag gillar ju att skriva listor, planera...men när jag försökte prata om någon annan typ av adventsljusstake i tv-rummet så blev det nej. Vi ska ha de där krukorna med tjocka ljus som vi brukar ha sa Oscar. Julen = traditionell!
  Jaja, jag får tänka nytt någon annanstans där de andra inte märker det.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Då kör vi i mellandagarna. Ska kolla med H när det passar bäst och skickar dig lite olika förslag. Skulle vara galet roligt att få se området igen :-)
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Jag har ju min blomstersyrra du vet, så här frossas det med tulipaner!
  Du skulle sett oss i Mercakombin med en skiva på två meter, vi satt klistrade i framrutan. Det körde förbi en tjej på rullskidor som höll på att åka i diket, skivan syntes ju inte utifrån. Bara vi som två ugglor...

  kram

  SvaraRadera
 5. Visst är det underbart med färska blommor hursomhelst! Vad är det man säger?! Rosor, bröd och vatten klara man sig på länge!
  Ha det gott!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 6. Fin färg!! Ja det blir fort mörkt nu...

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...