5 november 2012

Pumpa


Vit

Nu är Halloween verkligen över för denna gång!
Vi firar den inte alls och jag blev helt ställd när det i fredags ringde på dörren och det stod några figurer utanför och skrek: Bus eller godis?!
Jag hade inget godis hemma och sa att jag nog måste välja bus...då blev de lika ställda som jag och sa att de inte hade något bus att bjuda på och så lommade de iväg! Nästa år ska jag bunkra upp med godis!

Pumpan...i söndags köpte jag en...borde väl ha gjort det för någon vecka sedan, men då var jag så "inne i" Köpenhamn att jag inte tänkte på det. Den här är vit och så vacker i sin form att den får ligga på mitt bord ett tag.

Och snart är det dags att adventspynta, det längtar jag efter!
5 kommentarer:

 1. Hej Lena!
  Åh, så glad jag blev för din kommentar igår! Det är så fantastiskt att det finns riktiga cybervänner som finns där ute och att vi faktiskt saknar varandra och tänker på varandra då och då. Inga små halloweenmonster har knackat på hos mig men det kanske är så när man bor i lägenhet. Vilken fantastisk pumpa! Har aldrig sett en vit förut.
  Många kramar/Emma

  SvaraRadera
 2. Det var ju ena roliga spöken som kom på besök, fniss....
  Jag har en grå betong pumpa o den får också hänga med ett tag till!
  Ha de gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jaaaa, såååå snyggt med en vit pumpa - även om jag älskar orange...
  Ha det gott!
  Kram H.

  SvaraRadera
 4. Jättefin pumpa
  HiHi har varit med om precis samma sak ,hade inget godis och fick välja bus,barnen blev helt ställda
  Ha en skön vecka

  SvaraRadera
 5. Vilken pumpa:) Kanske man ska gräva ner några frön nästa år. Har man fet jord och vattnar ordentligt så är det väldigt lätt att odla...ja, om vädret inte luras. Jag är ingen hallowenfirare, har liksom inte hunnit få in det i ryggraden eftersom varken jag eller mina barn varit intresserade. Men lite mysigt med god mat och extramys ställer jag alltid upp på:)
  Kram Annika

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...