16 augusti 2013

Äntligen Fredag


Med hjälp av solrosen hoppas vi på tur


Här har vi haft några riktigt fina sommardagar och nu håller vi alla tummar för att de fortsätter, åtminstone över morgondagen.

Vi ska festa med syster och 50 andra personer hemma hos henne då. Min lillasyster som fyllt jämt ska hyllas på många sätt av oss alla. Jag har ordnat en överraskning för henne tillsammans med mamma och jag hoppas hon kommer uppskatta den.

Nu ska jag strax iväg på AW med mina fina kollegor. Det har varit en lång och förvånansvärt trött vecka. Jag trodde aldrig att det skulle kännas så jobbigt att komma tillbaka, med tanke på att jag bara jobbat tre timmar om dagen. Antingen är det ovanan eller så är det så det konsekvensen av min sjukdom.
Jag hoppas på att det är ovanan!

Det har ändå varit riktigt härligt att möta dem alla igen och jag är glad att jag är tillbaka.

Nu önskar jag er en riktigt härlig fredag och helg!


4 kommentarer:

 1. Jag är helt supertrött...fast jag räknade ut att jag redan är uppe i 15 timmars övertid. Ska hålla tummarna för vädret imorgon. Det är ju alltid lite roligare när solen skiner.
  KRam Hélena

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni får fint väder imorgon då. Här har det blivit lite svalare de senaste dagarna. PAssar mig bra eftersom jag vill fixa och gräva i trädgården.

  Hoppas du får en skön helg!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Första arbetsveckan brukar vara jobbig. Hoppas ni får en trevlig fest! Kram Nilla

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...