8 oktober 2013

Veckans vita

Ja, jag lyckades plocka en egen bukett!

Som jag vaktat på mina luktärter, de som har så fula rankor, men som fortfarande ger vackra doftande blommor. Vi har förut haft några nätter när det legat frost på gräset på baksidan, men atriumgården verkar ge ett visst skydd mot kylan.
I helgen höststädade jag altanrabatten, där hade kylan tagit slingerkrassen och inte var jag särskilt ledsen för det. Nu blommar kärleksörten där i ensamt majestät.
Det är också det enda jag städat, förutom luktärten blommar pellisarna fint på atriumgården, även om detta får bli sista veckan. Efter helgen vågar jag inte chansa på att det inte blir frost när som helst. Frågan är bara var jag ska vinterförvara dem? I kallförrådet som har fönster, eller det 18 grader varma förrådet utan fönster?


Mina namnetiketter har plötsligt fått en blå bakgrund (någon som vet varför?) så därför blir det såhär nu:

Kramar/ Lena

4 kommentarer:

 1. Underbara luktärtor!
  18 grader utan fönster låter inte så bra. Kan du hitta något svalare så är det bättre. Lycka till :).

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag vet inte heller var jag ska förvara mina blommor under vintern. Har en massa krukor och snart kommer kylan. Räcker skjulet eller ska de ner i källaren?? Ingen aning.
  Ha en fortsatt bra vecka!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 3. Ja det börjar bli riktigt kallt nu, har också svårt att få plats till blommorna men de jag är räddast om får trängas i källaren de andra i uthuset i hopp om att klara sig:)
  Kram Emma

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar bukett Lena och vad härligt att kunna plocka lite sommar in i oktober. :) Här blommar fortfarande rosor, vallmo och blå hibiskus mitt bland alla höstlöv som virvlar i vinden. Dessutom har syrenerna sprickfärdiga knoppar igen. Helt galet!

  Kram på dig♥

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...