3 december 2013

Jag finns...


...även om det inte är just mer än så nu!

Så få inlägg som i november har jag aldrig skrivit, 2 stycken var allt jag mäktade med.

Som vanligt kan den som är intresserad höra min klagosång på JAGochAIH, här tänkte jag berätta om det trevliga som också finns i mitt liv, mest för att jag behöver påminna mej själv om det.

Nu är vi inne i den fina adventstiden och sedan sist har vi varit i skogen flera gånger för att plocka mossa och blåbärsris för allt pynt jag har och ska producera. Adventsfaten står där fina, kanske har du sett dem på Instagram, och nu väntar min nya lampa på att bli julklädd med blåbärsriset. Jag gruvar mej lite för det eftersom jag vet att det tar tid och det blir så skräpigt medan man håller på.
För någon vecka sedan träffade jag Tina och Ulrika, bloggvänner jag hittat här, och vi hade en riktigt härlig kväll med middag på East. Kvällen avslutade vi på en bar där vi helt fascinerade tittade på, och tjuvlyssnade till, ett sällskap bestående av två gamla män som frotterade sig med 6-7 ganska bedagade, hårt sminkade, hyfsat välklädda kvinnor i 60+åldern. Det var klappar på rumpan, kramar, drinkrundor och märkliga samtal.

Vi har också hunnit firat maken och ska fortsätta med det till helgen då familjen kommer hit för lite glöggmingel. Inför den träffen har jag bakat lussebullar och funderar på om jag ska göra en saffranskaka också, tror nog det får bli så...
Förra helgen var vi till Sigtuna på en trevlig övernattningsmiddag och på söndagen gick vi på Sigtunas omtalade julmarknad. Nu väntar Skansen julmarknad på söndag med några kollegor och det ska bli spännande att se vilken jag tycker är bäst!

Se där, en del roligheter, de behövde jag påminnas om!

Kramar till er alla. Ser ni att jag håller koll på er även om jag inte kommenterar särskilt ofta nu?!


Lena


4 kommentarer:

 1. Var tog min kommentar vägen???

  SvaraRadera
 2. Får väl skriva en ny då.
  Ni har ju hittat på hur mycket som helst! Jag har inta varit på någon julmarknad. Skulle gärna gå på en riktigt gammaldags utan en massa plastmojs. Bara fina saker!

  Vi har haft kalas för maken och mig i helgen som gick. Har fyllde år för någon vecka sedan och jag fyller om ca en månad. VI gillar inte att ställa till med kalas precis så vi slår gärna ihop våra.

  Idag ligger jag på soffan. Förkyld.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Åh, så himla kul att träffas i verkligheten! East är ett av mina bästa restaurangupplevelser tror jag nog! Haha, vad roligt att få kika på andra och se hur de beter sig, det var säkert riktigt underhållande.
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Det verkar vara likadant i alla bloggar. Du är inte ensam.
  Kämpar själv för att hitta lite tid till bloggandet. Livet har tagit över liksom.
  Under ett restaurangbesök i somras satt jag (vi) hela tiden och lyssnade till ett samtal man hade bordet bredvid. Man kan inte alltid unvika att lyssna...
  Ha en fortsatt fin vecka!
  kram Elle

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...