1 augusti 2011

Hemma igen!


Nu är vi hemma igen efter en underbar Norrlandsresa, fyllda av intryck!

En vecka semester kvar för mej och den ska till stora delar tillbringas på kollo förstås! Vi ska bara packa upp och tvätta en gigantisk hög smuts...och försöka samla lite energi. Vi är fortfarande trötta, uppladdningen inför tre dagar på Storsjöyran var väl inte den mest optimala; 1 och 1/2 dygn på fjället med 2,4 mils vandring och ett intensivt dygn med mera vandring i Åre! Lägg därtill ett stort antal mil i bil och man inser att vi slitit hårt! Men så härligt vi haft det!

Nu hoppas jag kunna slutföra målningen av hallen på kollo och kanske gjuta lite mer...helgen avslutas med besök av fina vänner.

Jag är otroligt nyfiken på att se vad som hänt i trädgården som jag inte sett på en dryg vecka, hoppas stockrosen och stormhatten blommar vitt och fint! Kanske finns det tomater att skörda liksom de sista jordgubbarna och hallonen. Är helt övertygad om att gräsmattan längtar efter att klippas...brukar vara ett tufft jobb bara efter en veckas fritt växande.

Är helt säker på att luktärten blommar med fler blommor nu än när jag åkte.
De är en av mina favoritblommor och förra året hade jag en tät "häck" av dem växande mot armeringsnätet. I år har bara sju fröer grott, de är svaga och taniga...samma dag jag åkte från kollo sist såg jag den första blomman! Lycka!

Nu önskar jag er en fin dag, medan mannen ochjag tar itu med vår gigantiska tvätthög!


4 kommentarer:

 1. Låter som att ni haft det härligt.. och att du sen fick chansen att slinka in på ngn loppis gjorde ju inte saken sämre :) dessutom fyndade du ju ett bord.. *wihoo* Fynd är kul!! :D

  Ha en härlig semestervecka.
  Kram

  SvaraRadera
 2. På en vecka har det nog hänt en hel del på kollo skulle jag tro. Kan tänka mig att du längtar dit.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Vilken underbar resa ni har haft... om än en slitsam en... =) Skönt att du har en vecka kvar att vila upp dig på. Själv är jag inne på andra arbetsveckan! *suck*

  Visst finns skärmarna kvar, likaså thelådan. =) Jag reserverar det åt dig. Du kan maila mig så kan vi "prata" lite mer. =)

  emma.warnstrom@gmail.com

  Kram kram ♥

  SvaraRadera
 4. Jag är definitivt inte heller en vildmarksperson. Har bara varit i Åre som längst i Sverige, lite synd när jag hör hur härligt ni haft det. Hatar mygg och vad jag kommer ihåg från skolan behöver ta sig förbi trädgränsen för att slippa dem..låter långt.
  Jag har ett par veckor kvar, vill inte tänka på det alls just nu.
  Luktärtor är en favorit för mig med, kan tänka mig vad som väntar!

  Kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...