29 augusti 2011

Mera plommon

Av tre kilo plommon blev det en chutney, två burkar sylt, en paj och några till fruktfatet!

Har aldrig tidigare gjort något av plommon, vi har inte haft så mycket som detta år att det varit möjligt.
Chutneyn ska visst vara god att äta på bröd, kan tänka mej att den passar till ost också.
Tror att jag använder sylten till dessertostar också- vi äter ju aldrig sylt annars i detta hem!


Nu har just första arbetsdagen för veckan passerat, har berättat förut att jag är bra på att vara ledig, men jag är bra på att arbeta också! Trivs och mår gott!

Kramar







6 kommentarer:

  1. Mmm..ser gott ut alltihop :P

    Nu har jag mina allra sista lediga dagar denna veckan. Sen drar jobbet igång igen. Pheew, känner mej inte redo riktigt än. Två veckor till hade varit fint :)

    SvaraRadera
  2. Jag gjorde rabarberchutney tidigare och den är mycket god på ädelost. Kanske även plommonchutney är det?

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Vad kul att göra lite olika nya varianter!! Säkerligen smaskens!!!
    Ha en skööön måndagskväll! Vi ligger mest på sofflocket idag vi! Kram!

    SvaraRadera
  4. Ser smaskens ut ! Vi har haft plommon på jobbet ! Dom är så gooda!
    Kraam
    Sanne

    SvaraRadera
  5. Gokväll Lena!

    Jag har försökt leta upp den där kryddhängaren på nätet, men utan att lyckas. Du kanske själv lyckas bättre. Det är iaf. Madam Stolz som gjort den :) Jag är själv himla glad för den, fastän den bara varit uppe en dag.. hehe.. Men den ger en viss charm till köket.

    Ha en mysig kväll. Så får vi se hur pinsamma fruarna är i detta avsnitt.. Och det ska bli kul att se hur lik Gunilla är Patsy denna gång ;)

    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej vännen!

    Så mycket gott du gjort av era plommon! Chutney som är så gott. =)

    Kram kram

    SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...