2 oktober 2011

Hötorgskonst

 Nej, Hötorgsloppis!


Tänkte ge Hötorget en chans idag när jag ändå var i stan. Spanade efter gamla glasburkar och brunt glas, men kom hem med 4 silverbrickor i varierat skick!

Var egentligen bara intresserad av det största som ljusburken står på, men för 25 kronor extra fick jag de andra tre. Alltid kan de väl komma till användning någonstans, någon gång!

Det blev ingen solig dag idag, den försvann i dimma mitt på dagen och nu känns det höst igen och vi tröstade oss med blommor. Jag köpte en massa prärieklockor och dottern valde vita rosor.

Imorgon startar en ny spännande arbetsvecka! Ha det fint alla fina där ute!

7 kommentarer:

 1. Fina fynd!
  Silverbrickor kan man aldrig få för många av...

  kram

  SvaraRadera
 2. Fina loppisfynd och brickor kommer ju alltid till användning.

  Kram Daniela

  SvaraRadera
 3. Jättefina fynd - silverbrickor brukar vara svåra att få tag i, i alla fall här i stan. Är du inte allt för rädd om dem, kan du använda dem till att gjuta betongbrickor/fat, smörj in med massor av matolja först så släpper betongen. Jag har gjutit och har som krukfat utomhus :)
  Vi har bara loppisar som typ stadsmissionen, östhjälpen och sådant här i stan men ibland kan man fynda där med :) På onsdag skall jag och dottern dit en sväng - alltid kommer jag hem med något :)
  Ha en bra vecka, kram ♥

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara bilder du visar i dina senaste inlägg!! Kul att fynda på loppis =) Riktigt fina fynd, jag gillar silverbrickor!
  Ha en bra start på veckan, kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Fina fynd ni gjort!
  Jag tycker även väldigt mycket om blombilden i förra inlägget. Inte kan man tro att det är oktober.

  Tack för din senaste kommentar hos mig. Det värmer. Jo, funderingen har redan funnits. Har du förslag på vilken tidning...?

  Kram Elle

  SvaraRadera
 6. har kikat runt lite! Jättefina silverbrickor. Jag brukar också släpa hem sådana från olika ställen. Använder dom oftast som ljusfat. Dottern brukar också "låna" dom! Hälsningar Christina

  SvaraRadera
 7. Kul att du lyckades fynda på Hötorget till slut ;) Jättefina silverfat till ett bra pris!

  Kram F

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...