27 december 2011

Ändrade planer och träning


  En strålande sol ger en vacker himmel

Vi startade dagen som vi tänkt, med en närmare två timmar lång promenad. Vi har så fantastiskt vackra omgivningar just utanför dörren, trots att vi bor i en storstad. Är glad och tacksam för det.
Just dessa bilder är tagna i Vinterviken där Alfred Nobel hade sina fabriker och nu har man upptäckt att marken innehåller stora mängder bly och därför uppmanas man att ha uppsikt över barn och hundar här så att de inte får i sig jord! Så otroligt tråkigt...
Nu väntar vi på sanering så vi kan fortsätta ha picknickar och ta oss ett dopp i Mälaren här!

Dottern fick sina efterlängtade Hunter idag till 40% av ordinarie pris, alltså vad ett annat märke skulle kostat. Har lite svårt att förstå hur ett par ganska ordinära gummistövlar kan kosta närmare 1300 kr! Har haft ett par från Tretorn som var både snyggare och framförallt skönare och till ett normalt pris. Fast det är väl så...Hunter är "inne" nu och många ungdomar använder dem även när det inte regnar. De är alltså inte av praktiska skäl man vill ha dem, utan för att de är just Hunter!

När vi kom hem svidade dottern och jag om till träningskläder. Föreningens gym, som ligger i vårt hus, har nya fina träningsmaskiner och vi invigde dem idag.


Där finns spinningcyklar, roddmaskin, crosstrainers, multimaskiner, hantlar, pilatesbollar, skivstänger, yogamattor...Helt gratis att använda och alltså inga skäl alls att inte använda dem, så det ska vi göra nu. Regelbundet (Agnes påstår att jag fått kärlekshandtag i midjan!).

Phu...så skönt att ha skrivit detta! Nu har jag snart fler vittnen på att jag ska ta ett ordentligt tag i mitt tränande. Jag har varit alltför lat det senast året och jag inser ju förstås att jag måste ta hand om mej om jag ska hålla länge. Och det vill jag!

Det blev alltså inget röj i källaren, där är så mycket att gå igenom att man måste vara ordentligt laddad för att kunna göra ett bra jobb. Jag hade lusten, men inte maken och vi måste synka ihop viljan för att det ska bli bra. En annan dag...


Tack fina söta ni som tittar in här regelbundet och en  kram till er som så ofta lämnar kommentarer. Det är ni alla som inspirerar mej, i stort och smått, och ni är så värdefulla!


8 kommentarer:

  1. Äsch, vad är ett röj i källaren mot ett sådant gymrum! Grymt, vad jag skulle behöva det nu..nöff nöff.
    Känner mig som en välgödd julgris, nämligen!

    kramkram

    SvaraRadera
  2. Så synd med blyhalten i marken. Hoppas det går att sanera för där ser ju vackert ut. Min ena kusin bor i Sköndal och där är också vacker natur med sjö och allt. Inte som man tänker sig det så nära storstaden.
    Bra med gymet! Visst behöver man träna för att hålla. Jag har problem med rygg, höft och nacke så jag har liksom piskan på mig. Tränar jag inte blir kroppen direkt sämre.

    Det där med stövlarna håller jag med sig om. Aldrig SÅ mycket pengar för ett par gummistövlar. Tur man kan fynda på rea ibland.

    Kramar!

    SvaraRadera
  3. Härligt och ha närheten till sån fin natur, skönt och röra på sig efter allt gottande. Ska ta tag i det härmed, vilken dag som helst nu :).
    Kram Johanna

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga bilder. Ser helt underbart ut och täning på det = Vardaxlyx hihi!
    Önskar dig en trevlig kväll!

    SvaraRadera
  5. Gokvälls!

    Tack vännen! Nu blev jag sådär glad när man får läsa att man är saknad!

    Du e´såå go ru!

    Harkel...såg inte det finstilta, men det såg ut att vara något av kärlek :)

    Träna för att ta hand om mig måste jag bara börja göra .
    Det räcker inte med att springa runt på ett byggolv 8 timmar /dag.

    Var annat när man valla barnvagn...
    Ha ett sånt där lyxigt träningsplace måste ju vara guld värt!
    Å är man två blir det ju roligare!

    Snygg snodd idé du har!!
    Å visst är det bra att ungdomarna helt plötsligt bara MÅSTE gå omkring i gummipjux!
    Även om de är svinndyra, så är det bättre än tennisskor.

    Ah men Kramelikram på dig å tack för att dina goa ord!
    Blir så GLAD!

    SvaraRadera
  6. Just ja...(jag å mitt minne)
    Lampan är köpt på clas ohlson.
    Tydligen var den inte dyr heller.
    Perfekt att roa sig med att veva i en minut och få ljus i 30 min.
    Kan det bli bättre??

    Kram

    SvaraRadera
  7. Vad duktig du är som kommit igång med träningen och det finns ju få ursäkter att slippa undan när man har det så nära. Ni får pusha varandra du och din dotter. När du svettas klart kan jag passa på att belöna dig med en liten award som du fått hos mig.

    God fortsättning!
    Kram F

    Vet inte vad du hittade Hunters men vill tipsa dig om http://www.countryattire.com/
    där köper jag och dottern stövlarna till halva priset och fraktfritt!!!
    Ifall du behöver flera någongång ;)

    SvaraRadera
  8. härligt med träningslokal så nära..är sjuk nu men så fort jag kryat på mig lär jag sätta gång..kram och gott nytt år♥

    SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...