20 februari 2012

Shuffle och sista inlägget från möbelmässan!


Bordet Shuffle, design Mia Hamborg för danska &andTradition har vi sett såhär förr.Svartlackat var det en nyhet för mej. Så läckert!

Bordet, som påminner om stapelleksakerna i trä från Brio, bestämmer man själv hur det ska se ut. Stapla delarna som du vill på centrumpinnen. Alla eller bara några få.
Kul, tycker jag!
Detta är de sista bilder från möbelmässan i Älvsjö!

Det har varit roligt att få visa egna bilder som kanske har inspirerat lite. Det är ju inte tillåtet att "ta" bilder från nätet oavsett om man länkar till företaget eller ej. Det enda som gäller är att publicera bilder om man fått tillstånd, eller om man tar dem från sidor som lägger upp bilder för just det ändamålet. Jag har varit i direktkontakt med några företag som givit tillstånd och det är bara såna bilder ni kommer se här om jag inte tagit dem själv förstås!
Tidigare, för många inlägg sedan, publicerade jag "snodda" bilder då och då och det skäms jag för idag. Till mitt försvar måste jag säga att jag inte visste bättre förrän jag gått min IT-utbildning,via skolverkets PIM. Önskar jag kunde be om ursäkt för mina stölder!

För övrigt är jag just nu väldigt lycklig! Jag sprängde den magiska gräsen om fler än 100 läsare igår och fick återigen så fantastiskt fina kommentarer av er. Det betyder så oerhört mycket för mej och särskilt nu när jag har det lite stökigt i mitt liv (ni vet, det där om pappa, som man kan läsa om här, här och här, för en uppdatering). Förundras över att ni kommer tillbaka och vill ta er alla i famn...
...och så skäms jag för att jag inte ger er de kommentarer ni alla förtjänar. Skrivandet om det vackra och positiva i livet, som jag behöver fokusera lite extra på nu (för det finns ju alltid där, det gäller att öppna ögonen och se), tar kraft och tid. Men jag läser er alla och ger er här en stor kram!

Nu är det härlig måndag och en vecka närmare våren, som jag längtar!1 kommentar:

  1. Grattis, vad roligt att du nått över 100 läsare. Det är du väl värd!
    Ha det bäst!
    Kram Hélena

    SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...