19 februari 2012

Söndag


Bättre?
Jämför med detta!

Det var nog bra att vakna med tuppen, dagen fick plötsligt så många timmar!

Ikeabesöket resulterade i ny pläd, en enfärgad svart denna gång, mjuk och skön att svepa in sig i om det blir kallt igen. Dessutom köpte jag benbockarna jag visade här, de som ska bli odlingsförvaring med en bordsskiva på. Maken valde ut en stor gryta som han behöver till alla goda grytor han bjuder oss på.
På hemvägen körde vi förbi pappa och lämnade god mat till honom. Så lite som gör så gott!

Vi har avslutat eftermiddagen med en två timmar promenad i snömodden, för att spana på lägenheten vi kanske ska titta på nästa helg. Täppan är nog lite väl snålt tilltagen för att det ska gå att odla något mer än lite kryddor till husbehov, kanske kan man få dit ett yttepyttigt hallonland och jag är osäker på om det räcker för mej. Måste fundera vidare på det.

Nu fortsätter söndagen, jag tror den avslutas med Wallander på 4:an.Kramar8 kommentarer:

 1. Det där blev ju bra!
  Visst är det härligt att stiga upp hyfsat tidigt så man får ut så mycket som möjligt av dagen. Jag är ju en morgonmänniska!

  Omtänksamt att lämna mat till din pappa. När mormor levde (dog förra året) brukade min mamma gå upp till henne med nybakat. Det uppskattades mycket eftersom mormor själv bakat mycket i sina yngre dagar.

  Det är väl ändå bra att titta på lägenheten så ni vet vad ni har att jämföra med om ni sen tittar på fler. För liten täppa är så klart inte bra.

  Ja, nu har jag nästan lov. Bara i morgon också sen så...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Riktigt snyggt! Det är ju så roligt att göra om =)
  Loppisarna jag brukar besöka, den ena ligger i Viksängen, Östertälje, nära mitt barndomshem :)
  second hand till hjälp, www.shth.se De har ofta mycket fint, stor omsättning! Där brukar jag lämna in mina saker som jag rensar ut :)
  Sen så finns det en nära där jag bor, i Weda, kommer inte ihåg vad de heter... liknande loppis.
  Här sitter jag och tittar på Så ska det låta, väntar på Wallander.
  Ha en fin start på veckan, kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Jag tokälskar ditt fårskinn.. så fint i en underbar färg.
  Hmm.. du får kanske kolla lite extra på den lilla täppan då. Tråkigt om den visar sig vara för liten när ni kanske redan bor där. Men finns flytt i tankarna så är alla visningar en bra erfarenhet :D

  Ha en mysig kväll!!

  SvaraRadera
 4. De där bockarna hade jag hemma men bytte till ett par andra. Nu skulle jag hellre vilja ha dem igen..
  Du har nog inte missat något, bara jag som fick ett ryck och gjorde slut på 15 l färg idag. Man får ju inte roligare än vad man gör sig..
  Ett par av taken har bara varit grundmålade, har en massa balkar också så nu var det dags!

  Kram o må så gott!

  SvaraRadera
 5. Träbalkar i taket alltså, inget annat!

  SvaraRadera
 6. Oj, vilken skillnad! Blev riktigt snyggt, nu blev kudden helt plötsligt häftig. Tänk vad lite olika varianter kan göra.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 7. Suuuuuuuuuuuuuuupersnyggt!!!!

  Kraaaaaaaaaaaamelikram aka

  SvaraRadera
 8. Vad fint det blev! :) Det ser ut som samma svarta pläd som vi har här hemma och den har varit guld värd dessa veckor då kylan inte har varit att leka med. Mjuk och skön. :)

  Det låter som ni har haft en riktigt mysig söndag tillsammans och visst blir dagen så mycket längre då man kommer upp i tid på morgonen. Med ens känns det som om man hiner med massor. :)

  Ta hand om dig Lena!

  Kram Lotta (som just nu är helkass på att hinna med bloggandet och kommenterandet men som kikar in här varenda dag för att få min dagliga dos av Lena-feelgood)

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...