19 juni 2012

En hörna klar...


...eller nästan!

Ser ni att det saknas en dörr? Det gör det av det enkla skälet att vi inte räknade rätt när vi var på Ikea.
Nu funderar jag på om den saknade dörren ska vara en svart högblank, eller om vi ska lämna in en vit matt dörr för att få den lackad i matt rosa? Tål att funderas vidare över. Tankar någon?

Just bredvid förvaringen står vårt vita matbord med den gamla kökssoffan och de svarta Eamesstolarna. Jag har tänkt klä om soffdynan och ge den ett grafiskt svart/vitmönstrat tyg och sy nya ryggkuddar som också får bli svart/vita...men kanske slänger jag dit en ljust rosa kudde!

Förvaringen svalde allt jag önskat och lite till, vilket gör mej glad.
I detta hus är förvaringsutrymmen mycket begränsade. Köket har färre skåp än vårt gamla och för kläder finns det bara två ytterst små klädkammare.
Vi funderar på att ha en liknande förvaring, som den på bild, i sovrummet för linne. Det blir trångt därinne, men det är ju inte precis ett rum vi behöver tomma golvytor i, så det kan nog fungera.

Nu tror jag att jag ska börja montera tvbänken...


7 kommentarer:

 1. Jättesnyggt, tror det blir kul att bryta med en svart eller rosa lucka....eller varför inte köpa både och för att kunna variera sig :-)
  Tipsa om en ros, en! Begränsa det åtminstone till en färg :-) annars är det ett omöjligt uppdrag.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Åhåå, jag älskar golvlampa till det övriga. Bryter av på ett fint sätt :) Hmm, jag själv hade nog bara haft vita luckor.. men sån är jag :D
  Bryt av med en rosa, det är ju kul och oväntat :D

  SvaraRadera
 3. Det går framåt! Om jag skulle välja mellan rosa eller svart så blir valet svart. Det är mer min färg. Men nu ska ju inte jag bo i ert hus så välj det som känns rätt. En lucka går ju ganska lätt att måla om igen skulle jag tro.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Så otroligt snyggt det är! Det är så roligt att se hur andra tänker och gör. Jag tycker det är urläckert men skulle antagligen inte själv tänkt på den typen montering utan att först ha fått se det såhär:-) Jag skulle sätta en svart eller hålla mig till vit, även om jag i övrigt är en ganska rosa tjej... Jag gillar att ge de små detaljerna uppdraget att sätta färg på tillvaron som t.ex kuddar, vaser, ljuslyktor, filtar, tavlor mm. Vad ni än väljer, tror jag att det med din smak och ditt inredningsöga, kommer bli en höjdare:-)

  Kram/Emma

  SvaraRadera
 5. Hilla GILLAR! Galet häftigt-snyggt-very funktionellt och egen prägel! Hoppas ni är supernöjda!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Så underbart att komma i ordning!

  Ha en trevlig Midsommar Lena! kram

  SvaraRadera
 7. fint! jag har ju en förkärlek till rosa,men jag håller med ovanstående,varför inte en svart OXÅ???
  Kram

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...