14 september 2012

Komplettering

När orken återvänder...

...ska jag använda det som jag nyss har köpt och som kan vara bra att komplettera basvarorna med.


NU har jag träffat en läkare!

Och jag är så upprörd egentligen över att först när jag utnyttjar den fina privata sjukvårdsförsäkringen jag har via makens arbete får jag möta en människa som visar medkänsla, som frågar en massa om mej, som lyssnar på vad jag har att berätta, som undersöker, som skickar iväg mej på provtagning och lungröntgen och ger mej medicin som förhoppningsvis ska göra mej stark och friska snart igen.

Jag har ju träffat tre läkare inom den offentliga vården sedan jag blev sjuk för tre veckor sedan, läkare som bara gav mej känslan av att jag var ännu en av de där hypokondrikerna de möter hela dagarna, läkare som kändes trötta och oengagerade och definitivt inte ordinerade (dyr) provtagning. Sådana där läkare de flesta möter, de som inte har förmånen att  via arbete eller för att de betalar för det kan få träffa specialister på en gång.

Det gör mej upprörd att inte alla kan få ett värdigt bemötande!

Nåväl...nu är det fredag och jag önskar er alla en fin helg!


6 kommentarer:

 1. Ja fy det där är så jäkla hemskt. Stort minus till de läkarna. Va skönt att du iaf till slut fick träffa en "riktig" läkare sen iaf.

  Hoppas det blir bra nu då, kram!

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att du ändå hittat nån som lyssnat!!!! Ha en riktigt bra helg! KRAM!

  SvaraRadera
 3. Usch, det är så trist det där! Men vad skönt att du äntligen fick träffa någon som lyssnade och tog dig på allvar. Rätt person på rätt plats med andra ord. Nu hoppas jag att detta ska resultera i att du snart mår bra igen Lena.

  Krya på dig och ha en fin helg.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Vet vad du talar om...
  Anar att du haft för mycket omedveten stress de sista åren i ditt liv. Brukar ju tyvärr vara så att man kämpar på för länge i motvind för att "man ska ju bara klara sånt". Ge dig själv små stunder med det du tycker om, sov när du känner dig trött och inte när du kan, välj människor som ger energi och säg nej när du inte vill. En bra läkare (som du nu äntligen fått) och detta brukar göra susen...och du, att fylla på orkdepåerna tar tid. Gissar på att du hållt på lääääänge innan de blev tömda.
  Massor av energi till dig och ha nu en riktigt fin helg:)
  Kram Annika

  SvaraRadera
 5. Skönt att du fått möta en bra läkare även om det är irriterande att man inte ska kunna göra det på "en vanlig" vårdcentral.
  Idag är jag helt urladdad. Så trött så jag vet knappt vad jag heter. Får se vad det blir av detta.

  Kram

  SvaraRadera
 6. Bra att du kom iväg till läkare och förd#vligt att det ska behöva vara så olika. Hoppas du fått rätt piller nu så du blir frisk, stark och kry!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera

Tack, fina du, för att du tänker om mitt inlägg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...